Debutantseminaret 2015

Norsk Litteraturfestival og Nansenskolen inviterer skjønnlitterære debutanter til seminar den 26. og 27. mai 2015 på Lillehammer. Seminaret vil gå over to dager og bli holdt på Nansenskolen.

Den første dagen er viet temaet å debutere og veien videre, med foredrag av Kjersti Annesdatter Skomsvold, Simon Stranger og Hans Tarjei Skaare. Den andre dagen er viet litterære forfatterforelesninger ved Kjartan Fløgstad, Ingvild Rishøi og Ingrid Storholmen.

I tillegg til det faglig programmet legges det opp til felles sosiale aktiviteter på kveldene. Tirsdag inviteres alle debutantene til åpningsforestillingen på Maihaugen. Onsdag kveld er det lagt opp til bespisning og underholdning på Nansenskolens årlige hagefest etter seminaret. Her vil det være åpen mikrofon med en spesiell invitasjon til debutantene om å lese fra tekstene sine.

Seminaret er gratis og inkluderer overnatting og bespisning på Nansenskolen. Alle som deltar på seminaret vil også få et festivalpass.

Invitasjonen gjelder alle som debuterte skjønnlitterært på et norsk forlag i 2014. Påmelding forutsetter deltagelse begge dagene. Seminaret har et begrenset antall plasser, fyll derfor ut følgende søknadsskjema til linn.rottem@litteraturfestival.no innen 15. februar.

Navn:
Tittel på din debutbok:
Sjanger:
Forlag:
Redaktør:
Skriv kort om deg selv og prosjektet ditt: