Fredrik Høyer

Fredrik Høyer er en norsk romanforfatter og poet fra Drammen, bosatt i Oslo. Han er mest kjent for å opptre med slam-poesi og spoken word, hvor performance-aspektet inngår i selve teksten. Høyer har tatt tekstforfatterlinjen på Westerdals School of Communication i Oslo, og har studert litteraturvitenskap.

Program

Nordisk slam

Vi får oppleve noe av det aller beste nordisk poesislam har å by på når Peter Dyreborg og Fredrik Høyer møtes til dyst for et publikum bestående av Uprisens juryklasser. Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 17:00
Hvor:Elephant Kunsthall
Gratis
Serie:
Info:For Uprisklassene
 

Poesislam

Poesislam befinner seg i krysningspunktet mellom diktopplesning, standup og spoken word. Kom og opplev to av Nordens aller fremste slampoeter i aksjon: norske Fredrik Høyer med en nordisk kollega. Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 10:00
Hvor:Plan B
Gratis
Serie:
Info:10-13 år
 

Banknatta

Under Banknatta syder og koker det i og utenfor Kulturhuset Banken. Bli med og hei fram de beste poesislammerne fra Norge, Sverige og Danmark som gir jernet i Festsalen. I Hølbøsalen kan du se performanceforedraget Om tankar fra Kurt Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 19:00
Hvor:Kulturhuset Banken
Pris:380 kr
Serie: