Bobbie Peers

Da Bobbie Peers sendte inn manuset til sin debutroman Luridiumstyven til de fem største forlagene, ringte alle tilbake innen en uke. – Aschehoug var først ute, og redaktøren virket nesten andpusten i telefonen. Hun sa at hun hadde plukket opp røret etter å ha lest én side, fortalte Peers til Dagbladet i høst. Peers er filmregissør, manusforfatter og illustratør, og i 2006 vant han Norges første og foreløpig eneste Gullpalme i Cannes. Nå er også filmrettighetene til debutboken solgt, så dette er en lovende og spennende start!

Program

Barnebokbad

Barn bokbader Bobbie Peers! I løpet av våren har tre skoleklasser på mellomtrinnet i Lillehammer hatt høytlesning i klassen av Luridiumstyven av Bobbie Peers. I etterkant har de, gjennom filosofiske samtaler med samtaleleder Pål Brekke Indregard, jobbet med forskjellige Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 12:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Gratis
Serie:
Info:10-13 år
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen