Steffen R.M. Sørum

Steffen R.M. Sørum er forlagsredaktør og forfatter. Han har skrevet en rekke bøker for voksne og barn, blant annet serien «Korsfarerne» som er utkommet i Den blå lesehesten, trilogien «Dødsengler», og «Skriv genialt!» som han har skrevet sammen med Eldrid Johansen.

Program

Drama i bok og på TV

Tv-drama i bokform. Hva kan egentlig bokserier lære av tv-produksjon? Bak forfatternavnet Vera Voss står det ikke én forfatter, men et forfatterkollektiv. De er noen av Norges mest produktive tv-skribenter og har alle jobbet med prisbelønte tv-serier. Forfatterne Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 09:00
Hvor:Plan B
Gratis
Serie:
Info:13-15 år
 

Mellom liten og stor – glemmer vi mellomtrinnet?

NBU inviterer til seminar om litteratur for 9-12-åringene. I første del vil forfatterne Bjørn Ingvaldsen, Nina E. Grøntvedt og Alexander Løken fortelle om sine erfaringer med å skrive for mellomtrinnet. Deretter blir det en debatt hvor Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 11:00
Hvor:Café Stift
Pris:120 kr
Serie:
Info:Arrangør: NBU