Hanne Kristin Wolden

Hanne Kristin Wolden er litteraturviter, har jobbet på Litteraturhuset i Oslo, og er samtaleleder under Norsk Litteraturfestival.

Program

Ungdommens eget språk

Ida Jackson har med Danielle både blitt rost og kritisert for å bruke et friskt språk i romanen sin. – Stemmen blir nær, her er det ingen beklemmende voksenforfatter som strør om seg med intendert ungdoms-sjargong, skrev litteraturkritiker Anne Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 11:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:14-18 år
 

Mine brødre

I kjølevannet av terrorangrepet i Paris preges også de norske, muslimske miljøene av fremmedfrykt og rasisme. En tilnærming til Islam med utgangspunkt i et ønske om trøst og tilhørighet blir raskt mer konfliktfylt da hovedpersonen i Adel Kahn Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 12:00
Hvor:Plan B
Gratis
Serie:
Info:13-16 år