Anna Ahlund

Ahlund debuterte i vår med Du, bara, en romantisk og hjerteskjærende historie om seksten år gamle John som blir forelsket i den to år eldre Frank. Men Frank er allerede tinget av Johns storesøster Caroline, og Caroline er vant med å få det som hun vil. Ahlund skriver ærlig og uredd om den første store kjærligheten, og har truffet et publikum blant både ungdom og voksne med debuten sin.

«Jag skriver för att göra världen bättre. Ni vet när man läser en bok och tänker «yes, såhär ska det vara såklart»? Så vill jag att mina böcker ska kännas (…). Jag bestämde mig för att rätt och slätt skriva ner den värld jag vill ha. Kanske blir fler sugna på den, och känner att den inte behöver vara så långt borta, eller svår att få till. Jag tror verkligen inte att den är det.» – Anna Ahlund.

Program

Ungdommens eget språk

Ida Jackson har med Danielle både blitt rost og kritisert for å bruke et friskt språk i romanen sin. – Stemmen blir nær, her er det ingen beklemmende voksenforfatter som strør om seg med intendert ungdoms-sjargong, skrev litteraturkritiker Anne Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 11:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:14-18 år
 

Torsdagslunsj

Ta en kopp kaffe og nyt våren akkompagnert av god litteratur. Svenske Anna Ahlund leser fra Bare du, Lars Haga Ravann leser fra Vannsikt, Madame Nielsen leser fra Det høyeste vesen, Kyrre Andreassen leser fra For øvrig mener jeg Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie: