James Rebanks

James Rebanks er sauebonde og historiker fra Yorkshire. Hans narrative sakprosabok Sauebondens liv, ble en overraskende bestselger på verdensbasis. I boka følger vi Rebanks, og livet på gården gjennom et år.

Program

Sauebonden James Rebanks

James Rebanks er sauebonden som ble litterær kjendis med den internasjonale bestselgeren Sauebondens liv. I boka følger vi arbeidet på gården gjennom et år. Dette er en unik fortelling om livet på landsbygda, et liv som de fleste av Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 16:00
Hvor:Gravdahl Bokhandel
Gratis
Serie:
Info:Boksalg og signering
Info:Programposten foregår på engelsk

Mennesket og naturen

Rosinkongen av den svenske forfatteren Fredrik Sjöberg handler om livet til den svenske zoologen og meitemarkforskeren Gustav Eisen. I skjæringspunktet mellom vitenskapsformidling og litterær biografi har han høstet både lesere og priser. Den engelske sauebonden James Rebanks har skrevet Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 13:00
Hvor:Café Stift
Pris:120 kr
Serie:
Info:Boksalg og signering
Info:Samtalen foregår på engelsk

This post is also available in: English