Sanna Sarromaa

Sanna Sarromaa (f. 1979) er finsk, men fant seg en mann fra Gudbrandsdalen og flyttet til Lillehammer der hun bor med deres tre barn. Hun er lektor i historie med doktorgrad og har blant annet forsket på kroppspress blant unge jenter. Hun har tidligere vært folkevalgt i kommunen og i fylket, og ertet på seg nordmenn med sine spalter i GD og i VG.

Program

Så här får man inte säja

Hvor går grensene i Sverige, Danmark og Norge for hva man ikke kan si? Vi ser ofte for oss at den svenske debatten er mer sivilisert enn den norske, i hvert fall er det dette de selv sier. Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 16:00
Hvor:Café Stift
Pris:120 kr
Serie:
Info:I samarbeid med Norsk PEN
 

Folketale ved Sanna Sarromaa

Sanna Sarromaa er finsk, men fant seg en mann fra Gudbrandsdalen og flyttet til Lillehammer hvor hun bor med deres tre barn. Hun har forsket på kroppspress blant unge jenter, hun har tidligere vært folkevalgt i kommunen og i Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 14:30
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie: