Tor Åge Bringsværd

«Jeg skriver for barn fordi jeg liker å ha et publikum som er våkent og skarpt nok til å forstå og fornemme ting som ikke alltid lar seg forklare», skrev Tor Åge Bringsværd en gang i medlemsbladet for Bokklubbens Barn. Den folkekjære og prisbelønte forfatteren er kanskje mest kjent for sine barnebøker om «Ruffen» og «Karsten + Petra», men skriver både for barn og voksne. Det siste året har han vært ekstra nysgjerrig på katter, og kommer til festivalen med historier, sagn og myter om våre pelskledde venner både for store og små. 

 

 

Program

Førti røvere og et flyvende teppe

Lansering av Førti røvere og et flyvende teppe, tredje bok i serien Katt på ville veier av Tor Åge Bringsværd. Bli med katten Buster på hans forrykende verdensreise, denne gang til det gamle Persia! Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 11:00
Hvor:Gravdahl Bokhandel
Gratis
Serie:
Info:Boksalg og signering
Info:For barnefamilier

Den eventyrlige katt

I tusenvis av år har dette dyret pirret fantasien vår. Katten har dramatisk gått fra å være en gudinne i det gamle Egypt til å bli et djevelens utvalgte dyr i det svakt opplyste Europa. I alle land og Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 18:00
Hvor:Café Stift
Pris:120 kr
Serie:
 
 

Dyr og udyr

Familiedag på Maihaugen!

Ta med deg hele familien og opplev en dag full av forestillinger, dans og verksteder! Tor Åge Bringsværd, forfatteren bak storfavoritter som Tambar, Ruffen og Karsten og Petra, leser og forteller fra sin nye serie om Katt Les mer>

Legg til min festival
Når:Søndag 4. juni kl. 12:00
Hvor:Maihaugen
Serie:
Info:Festivalpass går gratis
Info:For hele familien
Info:I samarbeid med Maihaugen og Teater Leven
Info:Ordinær billett til Maihaugen

This post is also available in: English