Arnar Már Arngrímsson

Den islandske forfatteren Arnar Már Arngrímsson mottok Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris for boka Sölvasaga unglings (Sølvi, sagaen om et ungt menneske) i 2016. Boka handler om femtenåringen Hannes, som gjennomgår en eksistensiell krise når han sendes til sin farmor på landet for å avvennes den digitale verden – der han lenge har søkt tilflukt fra virkeligheten.

Program

Sagaen om Sølvi

Sølvi er en 15 år gammel gutt, som plutselig blir «foreldreløs». Foreldrene hans har bygd et altfor dyrt hus og skylder altfor mange penger. De krangler ofte, men har nå bestemt seg for å dra i hver sin retning Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 11:30
Hvor:Plan B
Gratis
Serie:
Info:13-16 år
Info:Programposten vil foregå på engelsk

Nytt og nordisk

Sølvi er en 15 år gammel gutt som plutselig blir «foreldreløs». Foreldrene hans har bygd et altfor dyrt hus og skylder altfor mange penger. De krangler ofte, men har nå bestemt seg for å dra i hver sin retning Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 16:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie:
Info:I samarbeid med Norsk barnebokinstitutt
Info:Samtalen foregår på engelsk

This post is also available in: English