Arne Berggren

Arne Berggren er forfatter, dramatiker og musiker. Berggren debuterte som forfatter i 1991 med en novellesamling for ungdom, Frøken brenner!. I 1992 mottok han Kritikerprisen for barne- og ungdomslitteratur med romanen Stillemannen – historien om et drap. Berggren har skrevet flere romaner, og han er en av våre mest kjente ungdomsbokforfattere. Han har utgitt en rekke bøker for barn, ungdom og voksne, og han er oversatt til en rekke språk. I tillegg har han skrevet for film, teater, radio, TV og andre medier. Berggren er på festivalen som representant fra forfatterkollektivet bak psaudonymet Vera Voss, som er Upris-nominert for serien «De4».
 

Program

Drama i bok og på TV

Tv-drama i bokform. Hva kan egentlig bokserier lære av tv-produksjon? Bak forfatternavnet Vera Voss står det ikke én forfatter, men et forfatterkollektiv. De er noen av Norges mest produktive tv-skribenter og har alle jobbet med prisbelønte tv-serier. Forfatterne Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 09:00
Hvor:Plan B
Gratis
Serie:
Info:13-15 år
 

U-showet

De sju juryklassene fra Vest-Agder, Sogn og Fjordane, Østfold, Sør-Trøndelag, Oppland og Finnmark vil fortelle hvem som skrev fjorårets beste ungdomsbok og kåre vinneren av Uprisen 2017. De nominerte forfatterne er Sigbjørn Mostue med I morgen er alt mørkt Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Kulturhuset Banken, Festsalen
Gratis
Serie:
Info:13-15 år