Bjørn Arild Ersland

Bjørn Arild Ersland har skrevet en rekke kritikerroste barnebøker. Mest kjent er han for sine bilde- og faktabøker. Ersland har gjentatte ganger blitt nominert til priser for disse, bl.a. var han i 2011 nominert til Brageprisen for Gjøken.

 Han er aktuell med Hvor gammel er en tiger som både ble nominert både til Brageprisen, og nå er nominert til Kulturdepartementets pris for beste barne- og ungdomslitteratur.

 

Program

Hvor gammel blir en tiger?

Hvordan klarer noen skapninger å leve ekstremt lenge? Er det noe inni skilpadda som gjør at den blir 180 år? Har vi de samme tingene inni oss? Hvorfor blir vi annerledes når tiden går? Går det an å Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 12:00
Hvor:Plan B
Gratis
Serie:
Info:6-9 år
 

Norge i ny prosa

En tydelig tendens hos fjorårets debutanter var beskrivelsene av den norske virkeligheten. Når debutromaner skrives eller snakkes om i pressen blir det ofte fokusert på hvor navlebeskuende historiene er. Man kan mene hva man vil om dette, men vi Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 14:00
Hvor:Elephant Kunsthall
Pris:120 kr
Serie: