Bjørn F. Rørvik

Bjørn F. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bøkene om Bukkene Bruse, i tillegg til Reven og Grisungen-serien. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak detektivserien for barn om mesterdetektiven Purriot. Bøkene hans er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Program

Bukkene Bruse er her igjen

Bjørn Rørvik og Gry Moursund er tilbake med sine moderne klassikere om Bukkene Bruse. Denne gangen får de tre bukkene brev i postkassa om at de må begynne på skolen. Det synes bukkene er rart, særlig at den største Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 09:30
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:3-8 år
 

Bukkene bruse begynner på skolen

Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund er tilbake med sine moderne klassikere om Bukkene Bruse.  Denne gang får de tre bukkene brev i postkassa om at de må begynne på skolen. Det synes bukkene er rart, særlig at den Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 10:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:Boksalg og signering
Info:For barnefamilier