Camilla Kuhn

Barnebokforfatter og illustratør Camilla Kuhn laget den første billedboken da det første barnet kom. Så kom det et barn til, og da ble det ny bok også. Men så bestemte hun seg for ikke å lage flere barn, bare flere bøker. Hun har skrevet en rekke lettlestbøker for de aller ferskeste leserne, og bestreber seg på å lage bøker som selv om de er enkle, skal være litt uforutsigbare og veldig morsomme

Program

Lunda på rideskole

Hvordan går det egentlig med den lille ungen på ryggen når Lunda skal begynne på rideskole? Og syns mamma det er helt greit at pappa og Jens sniker seg ut til svømmehallen når det er ryddetid? Camilla Kuhn tegner Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 09:30
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:6-9 år
 

Rideskoler og løse tenner

Hvordan går det egentlig med den lille ungen på ryggen når Lunda skal begynne på rideskole? Og hva skjer hvis man mister en tann men kommer til å svelge den etterpå? Camilla Kuhn tegner og forteller fra sine bøker Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 11:00
Hvor:Galleri Zink
Gratis
Serie:
Info:3-6 år
 

Lunda på rideskole

Hvordan går det egentlig med den lille ungen på ryggen når Lunda skal begynne på rideskole? Og syns mamma det er helt greit at pappa og Jens sniker seg ut til svømmehallen når det er ryddetid? Camilla Kuhn Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Gausdal bibliotek
Gratis
Serie:
Info:6-9 år