Elisabeth Moseng

Elisabeth Moseng er illustratør, designer og forfatter. Hun er utdannet ved AD-linjen på Westerdal Reklameskole og har en BA i illustrasjon fra Kingston University i London. Moseng er tilknyttet illustratørfellesskapet “Illustratørene” i Oslo og har illustrert og designet en lang rekke bøker for barn. I 2014 debuterte Moseng som forfatter med bildeboken Når jeg blir storebror, en morsom og litt alvorlig bildebok for de minste om alle forandringene som skjer når man får en lillesøster eller en lillebror. Nå er hun festivalaktuell med den friske og spennende bildeboken Herr Hansen får besøk om hvordan livet blir snudd opp-ned når en surpomp plutselig får en diger elefant i hagen!

Program

En elefant i hagen!

Herr Hansen er en surpomp. Han liker ikke besøk. Han liker ikke mennesker. Han liker ikke dyr engang! En dag står det plutselig en diger elefant i hagen hans, og Herr Hansen må finne ut hva han kan gjøre for Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 10:00
Hvor:Galleri Zink
Gratis
Serie:
Info:3-6 år
 

En elefant i hagen!

Herr Hansen er en surpomp. Han liker ikke besøk. Han liker ikke mennesker. Han liker ikke dyr engang! En dag står det plutselig en diger elefant i hagen hans, og Herr Hansen må finne ut hva han kan gjøre for Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 12:00
Hvor:Gausdal bibliotek
Gratis
Serie:
Info:3-6 år