Gry Moursund

Gry Moursund er utdannet innen illustrasjon og grafisk design ved Statens håndverks- og kunstindustriskole. I 1999 begynte hun å illustrere bildebøker, og hun har siden det mottatt en rekke priser for illustrasjonene sine. Kanskje mest kjent er illustrasjonene til Bjørn Rørviks bøker om Bukkene Bruse.  I 2016 kom Moursunds første bok der hun både skriver og illustrerer: Tre biler og en død katt.

 

Program

Bukkene Bruse er her igjen

Bjørn Rørvik og Gry Moursund er tilbake med sine moderne klassikere om Bukkene Bruse. Denne gangen får de tre bukkene brev i postkassa om at de må begynne på skolen. Det synes bukkene er rart, særlig at den største Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 09:30
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:3-8 år
 

Tre biler og en død katt

Det finnes bare tre biler på øya. Men det er fortsatt én for mye når en av dem kjører over verdens fineste kattepus. Gry Moursund er best kjent for å ha illustrert Bjørn Rørviks bøker om Bukkene Bruse, Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 11:00
Hvor:Galleri Zink
Gratis
Serie:
Info:6-9 år
 

Bukkene bruse begynner på skolen

Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund er tilbake med sine moderne klassikere om Bukkene Bruse.  Denne gang får de tre bukkene brev i postkassa om at de må begynne på skolen. Det synes bukkene er rart, særlig at den Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 10:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:Boksalg og signering
Info:For barnefamilier