Heidi Sævareid

Heidi Sævareid debuterte i 2013 med ungdomsromanen Spranget, som både ble nominert til Brageprisen og tildelt Kulturdepartementets debutantpris. I 2015 kom hennes andre roman, Slipp Hold, og i 2016 Slagside. Også disse to nominert til Brageprisen.

«Ingen i dette landet skriver bedre for unge lesere enn Heidi Sævareid gjør akkurat nå. Får hun ikke et stort, hengivent og internasjonalt publikum snart, er det nok vi som ikke fortjener henne.» – Marius Emanuelsen, Bokvennen Litterær Avis

Program

Humoristisk og eksistensielt

Meg Rosoff er en av verdens  mest anerkjente Young Adult-forfattere. Hennes første roman, Slik har jeg det nå, er solgt i mer enn én million eksemplarer i 36 ulike land. I 2016 ble Rosoff tildelt verdens største barnelitteraturpris, ALMA-prisen, Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 09:30
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Gratis
Serie:
Info:13-18 år
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen
Info:Samtalen vil foregå på engelsk

Slagside

Etter videregående reiser Vilde til Bristol for å ta et friår. Der blir hun en del av miljøet rundt den brutale kampsporten Krav Maga, og treffer den merkelige, fascinerende og manipulerende Fiona. Fiona trigger noe sårt og mørkt i Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 10:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Gratis
Serie:
Info:14-18 år
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen

This post is also available in: English