Jan Tore Noreng

Jan Tore Noreng har blant annet forfatterstudium ved Universitetet i Tromsø bak seg, har undervist i kreativ skriving ved kulturskolen i Berg kommune, er forfatter og jobber som lærer. Han debuterte i 2011 med boka Dødens skole som ble nominert til Arks barnebokpris samme år. I 2016 vant Noreng Uprisen for #Alfahann. Han er nå tilbake på festivalen for å holde årets Upris-foredrag, samt med oppfølgeren til Dødens skole i serien Robofobia.

Program

Latbikkjer og rabiate roboter

Jan Tore Noreng er aktuell med bok nummer to i Robofobia-serien, som handler om hemmelige aksjoner, drapsdroner og rabiate roboter. Arne Svingen har skrevet om en skikkelig latbikkje som bor i verdens mest rotete leilighet sammen med Narko-kjell i Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 10:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Gratis
Serie:
Info:10-13 år
Info:Filmopptak av Den Norske TV-Skolen

Robofobia

Hva skjer når teknologien går berserk? Jan Tore Noreng leser og forteller om hemmelige aksjoner, drapsdroner og rabiate roboter. Kan virkelig tre venner løse livsfarlige problemer når voksne, topptrente spesialsoldater ikke klarer oppgaven? Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 10:00
Hvor:Gausdal bibliotek
Gratis
Serie:
Info:10-13 år
 

Upris-foredraget: Hvem er du, unge mann?

Kjønn er et spennende tema også i ungdomslitteraturen. Det har etter hvert blitt mange sterke og positive jenteskikkelser, men hvordan står det til med gutta? Jan Tore Noreng tar for seg årets nominerte ungdomsromaner og undersøker hvilke forbilder som Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 16:00
Hvor:Café Stift
Pris:120 kr
Serie: