Kari Stai

Kari Stai er forfattar og teiknar, og er bl.a. utdanna ved Kunsthøgskolen i Oslo. Ho har gitt ut fleire barnebøker på Samlaget, og illustrert bøker for Samlaget, Aschehoug og Cappelen Damm. Mest kjent er ho for bøkene om Jakob og Neikob, som er omsett til fleire språk.

Program

Naboskap og nei til alt

Jakob og Neikob bur saman i eit hus på ein bakketopp. Dei er gode vener sjølv om dei er svært ulike. Jakob seier JA til alt og Neikob seier NEI til alt. Møt Kari Stai som les og fortel Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 12:00
Hvor:Galleri Zink
Gratis
Serie:
Info:5-6 år
 

Svingens barnebokverden live

Arne Svingen har startet egen podcast: Svingens barnebokverden. Siden oppstarten i april i fjor har Svingen hatt månedlige sendinger der han samtaler med to andre norske barne- og ungdomsbokforfattere. Det blir verdenspremiere på live-varianten av podcasten når Kari Stai Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 14:00
Hvor:Café Stift
Pris:120 kr
Serie: