Kristine Berg

Kristine Berg har allerede skaffet seg solid erfaring fra tv-produksjon, og er nå aktuell som redaksjonsleder og manusprodusent for forfatterkollektivet bak pseudonymet Vera Voss. I samarbeid med Kagge Forlag gir de nå ut bokserien «De4», som er utviklet etter samme prinsipp som tv-drama. Bok fire i serien, «De 4: Hyper», er nominert til Uprisen 2016.

Program

Forfattermaraton

Oppkjøring til Ushowet! Her får de sju juryklassene fra Vest-Agder, Sogn og Fjordane, Hedmark, Østfold, Sør-Trøndelag, Oppland og Finnmark stille sine spørsmål til de nominerte forfatterne Sigbjørn Mostue, Asbjørn Rydland, Tore Aurstad, Tom Kristensen og kollektivet bak psaudonymet Vera Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 19:30
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Gratis
Serie:
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen
Info:For Uprisklassene

Drama i bok og på TV

Tv-drama i bokform. Hva kan egentlig bokserier lære av tv-produksjon? Bak forfatternavnet Vera Voss står det ikke én forfatter, men et forfatterkollektiv. De er noen av Norges mest produktive tv-skribenter og har alle jobbet med prisbelønte tv-serier. Forfatterne Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 09:00
Hvor:Plan B
Gratis
Serie:
Info:13-15 år
 

U-showet

De sju juryklassene fra Vest-Agder, Sogn og Fjordane, Østfold, Sør-Trøndelag, Oppland og Finnmark vil fortelle hvem som skrev fjorårets beste ungdomsbok og kåre vinneren av Uprisen 2017. De nominerte forfatterne er Sigbjørn Mostue med I morgen er alt mørkt Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Kulturhuset Banken, Festsalen
Gratis
Serie:
Info:13-15 år