Liv Gulbrandsen

Liv Gulbrandsen er daglig leder i Leser søker bok. Hun har lang bakgrunn fra TV, radio og scene. Som historeforteller og litteraturformidler har hun reist landet rundt og til og med mottatt en og annen pris. Hun er også en mye brukt foredragsholder og holder  inspirasjonskurs for bedrifter og organisasjoner. Nå er hun aktuell med sin første ungdomsroman Papirfly.

Program

Papirfly og kjendisromper

Hva gjør man når man er 14 år og skal bli verdensberømt filmskaper og regissør, men lever et så uinspirerende liv at man ikke har noe å lage film om? Eller når en er 15 og mister faren sin, Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 09:30
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:13-15 år
 

Kvinner er ingen ny oppfinnelse

Gatene våre er oppkalt etter menn, statuer i parker forestiller menn, nekrologer handler om menn. Det er til og med nevnt flere nazister enn kvinner i mange skolebøker. Marta Breen og Jenny Jordahl snakker om kvinner vi alle Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 13:00
Hvor:Maihaugsalen
Gratis
Serie:
Info:13-15 år
Info:I samarbeid med Leser søker bok

Svenske og norske mysterier

Jørn Lier Horst og Martin Widmark er blant de aller mest leste forfatterne i Norge og Sverige. Begge er kjent for sine detektivserier for barn, Lier Horst med «Detektivbyrå nr. 2» og Widmark med «LasseMajas detektivbyrå».  De møtes til Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 09:30
Hvor:Tyrilisenteret
Gratis
Serie:
Info:8-10 år
 

Finn morderen!

Ett mord! Flere mistenkte! To deltakere fra publikum får rollen som detektiver. Ved hjelp av ledetråder og forslag fra publikum skal de klare å løse en mordgåte fra en klassisk kriminalroman. Den som avslører morderen vinner forstørrelsesglasset og Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 18:00
Hvor:Tyrilisenteret
Gratis
Serie:
Info:Arrangør: Leser søker bok
 

Pappaer og postkort

Ollis fortel bestevenninna Gro at ho har ein pappa ho er hos i feriane, men det er ikkje sant. Eigentleg har ho aldri møtt Borgefar, som ho kallar han, i alle fall ikkje som ho kan hugse. Men ein Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 11:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:10-13 år
 

Pappaer og postkort

Ollis fortel bestevenninna Gro at ho har ein pappa ho er hos i feriane, men det er ikkje sant. Eigentleg har ho aldri møtt Borgefar, som ho kallar han, i alle fall ikkje som ho kan hugse. Men ein Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 13:00
Hvor:Gjøvik kulturhus
Gratis
Serie:
Info:10-13 år
 

Banknatta

Under Banknatta syder og koker det i og utenfor Kulturhuset Banken. Bli med og hei fram de beste poesislammerne fra Norge, Sverige og Danmark som gir jernet i Festsalen. I Hølbøsalen kan du se performanceforedraget Om tankar fra Kurt Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 19:00
Hvor:Kulturhuset Banken
Pris:380 kr
Serie:
 
 

Finn morderen! Et litterært spill for krimelskere

Ett mord! Flere mistenkte! Lag fra publikum får rollen som detektiver. Ved hjelp av ledetråder skal de klare å løse en mordgåte fra en klassisk kriminalroman. Den som avslører morderen vinner forstørrelsesglasset og blir kronet til festivalens detektiv. Programleder Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 16:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie:
Info:Maks 6 på hvert lag
Info:Påmelding av lag på festivalkontoret