Martin Widmark

Martin Widmark er en av Sverige mest elskede barnebokforfattere. Med suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden.

«Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig.» – Martin Widmark.

Program

LasseMajas detektivbyrå tar saken!

Lasse og Maja er klassekamerater og driver et lite, men fremgangsrikt detektivbyrå sammen. De hjelper politimesteren i den lille byen Valleby med å løse spennende og farlige oppdrag. Den svenske forfatteren Martin Widmarks serie om LasseMaja er blitt utrolig Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 12:00
Hvor:Tyrilisenteret
Gratis
Serie:
Info:6-9 år
 

Svenske og norske mysterier

Jørn Lier Horst og Martin Widmark er blant de aller mest leste forfatterne i Norge og Sverige. Begge er kjent for sine detektivserier for barn, Lier Horst med «Detektivbyrå nr. 2» og Widmark med «LasseMajas detektivbyrå».  De møtes til Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 09:30
Hvor:Tyrilisenteret
Gratis
Serie:
Info:8-10 år