Tom Kristensen

Tom Kristensen debuterte i 2001 med finansthrilleren En kule, som ble en solid salgs- og kritikersuksess. I 2006 fikk han Rivertonprisen for D√łdsriket. P√• festivalen er han aktuell med den Upris-nominerte Jakten (world of spycraft 2).

Program

Forfattermaraton

Oppkj√łring til Ushowet! Her f√•r de sju juryklassene fra Vest-Agder, Sogn og Fjordane, Hedmark, √ėstfold, S√łr-Tr√łndelag, Oppland og Finnmark stille sine sp√łrsm√•l til de nominerte forfatterne Sigbj√łrn Mostue, Asbj√łrn Rydland, Tore Aurstad, Tom Kristensen og kollektivet bak psaudonymet Vera Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 19:30
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Gratis
Serie:
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen
Info:For Uprisklassene

U-showet

De sju juryklassene fra Vest-Agder, Sogn og Fjordane, √ėstfold, S√łr-Tr√łndelag, Oppland og Finnmark vil fortelle hvem som skrev fjor√•rets beste ungdomsbok og k√•re vinneren av Uprisen 2017. De nominerte forfatterne er Sigbj√łrn Mostue med I morgen er alt m√łrkt Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Kulturhuset Banken, Festsalen
Gratis
Serie:
Info:13-15 år