Vera Micaelsen

Vera Micaelsen har gitt ut fire sakprosabøker for barn og unge, og en for voksne, og hun har skrevet to ungdomsromaner, Hyperpubertet (2013) og Discosatan (2014). Discosatan handler om 12 år gamle Kine som selger sjela si til djevelen for å bli verdensmester i freestyle discojazz. Micaelsen oversetter barne- og ungdomsbøker, og er fast spaltist i Aftenposten junior.

 

Program

Papirfly og kjendisromper

Hva gjør man når man er 14 år og skal bli verdensberømt filmskaper og regissør, men lever et så uinspirerende liv at man ikke har noe å lage film om? Eller når en er 15 og mister faren sin, Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 09:30
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:13-15 år
 

Lars er LOL

Amanda gleder seg til å bli fadder for en søt, liten førsteklassing etter sommerferien. Men når Adam som hun er hodestups forelska i ydmyker henne foran hele skolen, og fadderbarnet hennes viser seg å være jevngamle Lars som dessuten Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 12:30
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:10-13 år
 

U-showet

De sju juryklassene fra Vest-Agder, Sogn og Fjordane, Østfold, Sør-Trøndelag, Oppland og Finnmark vil fortelle hvem som skrev fjorårets beste ungdomsbok og kåre vinneren av Uprisen 2017. De nominerte forfatterne er Sigbjørn Mostue med I morgen er alt mørkt Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Kulturhuset Banken, Festsalen
Gratis
Serie:
Info:13-15 år