Vilde Kamfjord

Vilde Kamfjord har jobbet som produsent for litteratur i DKS i mange år og skrev kapitlet om formidling i DKS i boken Les meg. Håndbok i litteraturformidling som ble utgitt i 2016. Hun har bakgrunn som animatør og illustratør og står også bak utvikling av flere metoder for litteraturformidling, blant annet Barnebokbad. Hun sitter i styret i UKM Norge og er for tiden også student ved Norsk Barnebokinstitutt, forfatterutdanningen.

 

Program

Slagside

Etter videregående reiser Vilde til Bristol for å ta et friår. Der blir hun en del av miljøet rundt den brutale kampsporten Krav Maga, og treffer den merkelige, fascinerende og manipulerende Fiona. Fiona trigger noe sårt og mørkt i Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 10:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Gratis
Serie:
Info:14-18 år
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen