Athena Farrokhzad

Athena Farrokhzad er født i 1983 i Teheran, Iran og oppvokst i Gøteborg, Sverige. Hun er forfatter, dramatiker, oversetter, litteraturkritiker og underviser på Biskops-Arnös forfattarskole. Da hun debuterte med Hvitverk i 2013, vekket det oppsikt både i og utenfor Sverige. Hvitverk ble nominert til en rekke priser, deriblant August-prisen, og ga Farrokhzad blant annet Karin Boyes litterære pris og Den store leserprisen i kategorien diktsamling.

 

Program

Onsdagslunsj

Ta lunsjen i det grønne og få med deg opplesninger ved Ivo de Figueiredo som leser fra En fremmed ved mitt bord, Athena Farrokhzad  som leser fra Hvitverk, Selma Lønning Aarø som leser fra Hennes løgnaktige ytre og Almaprisvinner Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie:
 
 

This post is also available in: English