Amrit Kaur Lohia

Fordi den beveger seg mellom «folkets» og «gudenes toner» har Amrit Kaur Lohias musikk blitt beskrevet som grenseløs. Kaur Lohias spiller sarangi (et indisk strengeinstrumentet) og synge jazz, samt en blanding av Punjabi-folkemusikk, Indisk klassisk musikk og soul. Ved å kombinere jazz-standarder, revolusjonær poesi og religiøse ballader fra hele verden, med det indiske instrumentet, tar hun lytteren med på en reise som best kan beskrives som en meditasjon.

Program

Kveldskonsert

Fordi den beveger seg mellom «folkets» og «gudenes toner» har Amrit Kaur Lohias musikk blitt beskrevet som grenseløs. Kaur Lohias spiller sarangi (et indisk strengeinstrument) og synger jazz, samt en blanding av Punjabi-folkemusikk, indisk klassisk musikk og soul. Ved Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 23:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie:
 
 

Morgenkonsert

Fordi den beveger seg mellom «folkets» og «gudenes toner» har Amrit Kaur Lohias musikk blitt beskrevet som grenseløs. Kaur Lohias spiller sarangi (et indisk strengeinstrument) og synger jazz, samt en blanding av Punjabi-folkemusikk, indisk klassisk musikk og soul. Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 11:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie:
 
 

This post is also available in: English