Arifur Rahman

Arifur Rahman er en selvlært avistegner fra Bangladesh. I 2007 ble han arrestert på grunn av en tegneserie som det Islamske partiet i hjemlandet mente var kontroversiell. Siden 2010 har han bodd i Drøbak.

 

 

Program

Freedom of expression

Utstillingsåpning ved Arifur Rahman, Moddi og Roar Hagen

Når individuell frihet og rettigheter krenkes, når «alternative fakta» florerer i det offentlige rom, når informasjonen knebles og maktovergrep finner sted,  har satiretegnerne en rolle å spille. Deres oppgave er å synliggjøre, Les mer>

Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 15:00
Hvor:Elephant Kunsthall
Gratis
Serie:
Info:I samarbeid med Avistgenernes Hus-MiA og Arifur Rahman
 

Skarpe streker

Siden Muhammed-tegningene og angrepet på Charlie Hebdo har politiske tegninger vært gjenstand for heftig diskusjon. I denne samtalen vil panelet diskutere karikaturens potensial og begrensninger, både som samfunnskommentar og kunstnerisk uttrykk.

I panelet: Ronald Bos (Nederland), Arifur Rahman (Bangladesh) og Les mer>

Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 17:00
Hvor:Café Stift
Gratis
Info:Samtalen foregår på engelsk
 

This post is also available in: English