Demian Vitanza

 

Marco Demian Vitanza er forfatter og scenekunstner. Han debuterte høsten 2011 med romanen «urak», som han fikk stor oppmerksomhet for. Året etter ga han ut skuespillet «Londonium», som er blitt oversatt til dansk, fransk og kinesisk. Som scenekunstner har Vitanza blant annet jobbet med «Papirløse fortellinger» på Nationaltheatret og med skriveprosjektet «Stemmer fra innsiden» for fengselsinnsatte. Han er for tiden engasjert som husdramatiker på Dramatikkens hus. Årets utgivelse Dette livet eller det neste, er vi sikre på at kommer til å bli en mye omtalt bok.

Program

Lørdagslunsj

Nyt vårværet og få med deg en smakebit fra ulike forfatterskap. Ragnar Hovland, Demian Vitanza, Fredrik Sjöberg og Eline Lund Fjæren leser for deg fra henholdsvis Om noko skulle skje, Dette livet eller det neste, Rosinkongen og Klokken og Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie:
 
 

De norske syriafarerne

De siste årene har et urovekkende stort antall norske ungdommer forlatt sin trygge tilværelse her hjemme for å vie sitt liv for å fremme Den islamske stat. I Dette livet eller det neste forteller Demian Vitanza Syria-fareren Tariqs historie. Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 15:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Pris:120 kr
Serie:
Info:Boksalg og signering