Halldór Gudmundsson

Halldór Gudmundsson har lang erfaring fra litteratur- og kulturbransjen på Island, blant annet som forlagssjef for Mál og menning. I perioden fra 2008-2011 var han prosjektleder og direktør for «Sagenhaftes Island» – Islands gjestelandsprosjekt ved Bokmessen i Frankfurt. Fra 2012 var han direktør for konserthuset Harpa i Reykjavik. Han er prosjektleder for Norge som gjesteland ved Bokmessen i Frankfurt 2019

Program

Suksess ute, blomstring hjemme?

Nordisk litteratur er etterspurt i utlandet og det skandinaviske er attraktivt som aldri før. Bidrar Karl Ove Knausgårds, Carsten Jensens, Sara Stridsbergs eller Jussi Adler-Olsens verdensomspennende suksess til også å rette søkelyset mot andre nordiske forfattere? På hvilken måte Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 14:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Pris:120 kr
Serie:
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen
Info:I samarbeid med Foreningen Norden
Info:Samtalen foregår på engelsk

This post is also available in: English