Lars Haga Raavand

Lars Haga Raavand debuterte i 2012 med diktsamlingen Hvalfall, og har etter dette skrevet to samlinger som har høstet lovord. Raavand bruker naturen til å belyse menneskelige forhold, noe som kommer aller tydeligst frem i hans siste bok Vannsikt, hvor han skildrer en familie i oppløsning, men her er heller ikke naturkreftene langt unna.

Program

Torsdagslunsj

Ta en kopp kaffe og nyt våren akkompagnert av god litteratur. Svenske Anna Ahlund leser fra Bare du, Lars Haga Ravann leser fra Vannsikt, Madame Nielsen leser fra Det høyeste vesen, Kyrre Andreassen leser fra For øvrig mener jeg Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie:
 
 

Nordisk nu

Hva er det mest spennende som skjer i den unge, nordiske litteraturen? For fjerde år på rad arrangerer Norsk Litteraturfestival seminar for et utvalg yngre, nordiske forfattere. I to dager møtes de i et lukket seminar for å Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 16:00
Hvor:Elephant Kunsthall
Pris:120 kr
Serie:
Info:Boksalg og signering