Lars Haga Raavand

Lars Haga Raavand debuterte i 2012 med diktsamlingen Hvalfall, og har etter dette skrevet to samlinger som har h√łstet lovord. Raavand bruker naturen til √• belyse menneskelige forhold, noe som kommer aller tydeligst frem i hans siste bok Vannsikt, hvor han skildrer en familie i oppl√łsning, men her er heller ikke naturkreftene langt unna.

Program

Torsdagslunsj

Ta en kopp kaffe og nyt v√•ren akkompagnert av god litteratur. Svenske Anna Ahlund leser fra Bare du, Lars Haga Ravann leser fra Vannsikt, Madame Nielsen leser fra Det h√łyeste vesen, Kyrre Andreassen leser fra For √łvrig mener jeg Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:S√łndre Park
Gratis
Serie:
 
 

Nordisk nu

Hva er det mest spennende som skjer i den unge, nordiske litteraturen? For fjerde √•r p√• rad arrangerer Norsk Litteraturfestival seminar for et utvalg yngre, nordiske forfattere. I to dager m√łtes de i et lukket seminar for √• Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 16:00
Hvor:Elephant Kunsthall
Pris:120 kr
Serie:
Info:Boksalg og signering