Madame Nielsen

Madame Nielsen (f.1963) er dansk musiker, forfatter, og multikunstner. Hun var nominert til Nordisk Råds Litteraturpris i 2006 og 2014 og til Nordisk Råds Barne- & Ungdomslitteraturpris i 2016. Pelikanen forlag har utgitt de 3 siste romanene hennes: Den endeløse sommeren, Invasjonen og Det høyeste væsen.

Program

Hagefest

Tradisjonen tro blir det en livlig og trivelig hagefest – åpen for alle og enhver. Opplesning ved Josefine Klougart, Gro Dahle og Asta Olivia Nordenhof. Musikalsk innslag ved Madame Nielsen, DJ og åpen mikrofon. Mat fra Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 18:00
Hvor:Nansenskolen
Pris:120 kr
Serie:
Info:I samarbeid med Nansenskolen
 

Torsdagslunsj

Ta en kopp kaffe og nyt våren akkompagnert av god litteratur. Svenske Anna Ahlund leser fra Bare du, Lars Haga Ravann leser fra Vannsikt, Madame Nielsen leser fra Det høyeste vesen, Kyrre Andreassen leser fra For øvrig mener jeg Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie:
 
 

This post is also available in: English