Monica Isakstuen

Monica Isakstuen debuterte med romanen Avstand² i 2009 og har senere gitt ut diktsamlingen Alltid nyheter (2011). I 2014 ga hun ut den kritikerroste romanen Om igjen. Høsten 2016 utkom hennes tredje roman Vær snill med dyrene.

Program

Før og etter bruddet

Nina Lykke og Monica Isakstuen har begge skrevet bøker som behandler oppbruddet og menneskene som sitter igjen. I Isakstuens brageprisvinnende Vær snill med dyrene er det morsrollen som problematiseres. I Lykkes Nei og atter nei er barna nesten voksne. Les mer>
Legg til min festival
Når:Lørdag 3. juni kl. 14:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie:
Info:Boksalg og signering
 

Søndagslunsj

Sulten? På litteratur, på vår, på mat? Kommer du til parken ved  lunsjtid får du i alle fall festivalens siste parkopplesning. Tove Nilsen leser fra sin kommende roman Himmelske tilstander, Monica Isakstuen leser fra Vær snill med dyrene, Johan Les mer>
Legg til min festival
Når:Søndag 4. juni kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie: