Morten Liene

Program

Ønskekonsert I: Alle angrer

Jan Eggum, Carola, Bettan, Alexander Rybak og Hanne Sørvaag er blant artistene som har hatt musikalske opptredener i  programserien «En hyllest til Jahn Teigen». Nå vil Marie Bergby Handeland og Morten Liene inn i denne rekka, ved å synge Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 13:00
Hvor:Elephant Kunsthall
Gratis
Serie:
Info:Det vil bli servert bløtkake og det kan kjøpes drikke i baren
 

Ønskekonsert II: Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger

I konserten Alle Angrer undersøker Marie Bergby Handeland og Morten Liene den alvorlige Jahn Teigen. I Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger, jobber de med den opphøyde og sakrale Teigen, for som vi alle vet, er Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Elephant Kunsthall
Gratis
Serie:
Info:Det vil bli servert bløtkake og det kan kjøpes drikke i baren
 

Banknatta

Under Banknatta syder og koker det i og utenfor Kulturhuset Banken. Bli med og hei fram de beste poesislammerne fra Norge, Sverige og Danmark som gir jernet i Festsalen. I Hølbøsalen kan du se performanceforedraget Om tankar fra Kurt Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 19:00
Hvor:Kulturhuset Banken
Pris:380 kr
Serie: