Olav Brostrup Müller

Olav Brostrup Müller er journalist og forfatter. Han ga i 2014 ut boken Kjedet enebolig. Rapport fra provinsen.

Program

Onsdagslunsj

Ta lunsjen i det grønne og få med deg opplesninger ved Ivo de Figueiredo som leser fra En fremmed ved mitt bord, Athena Farrokhzad  som leser fra Hvitverk, Selma Lønning Aarø som leser fra Hennes løgnaktige ytre og Almaprisvinner Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie:
 
 

Torsdagslunsj

Ta en kopp kaffe og nyt våren akkompagnert av god litteratur. Svenske Anna Ahlund leser fra Bare du, Lars Haga Ravann leser fra Vannsikt, Madame Nielsen leser fra Det høyeste vesen, Kyrre Andreassen leser fra For øvrig mener jeg Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie:
 
 

Forbudte sanger

Da den nordnorske visesangeren Moddi ved en tilfeldighet oppdaget den uutgitte sangen om Eli Geva, den israelske offiseren som valgte å snu ryggen til krigen, bestemte han seg for å lete etter lignende historier. Arbeidet endte i en plate Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 17:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie:
 
 

Lillehammer i litteraturen

Forfatterfylket Oppland har huset alle de tre norske nobelprisvinnerne i litteratur og forfatterbyen Lillehammer er kjent for sitt mangfoldige lokale litteraturliv. Vi inviterer til et geografisk dykk i Lillehammer-litteraturen med forfatterne Eivind Larssen, Åsne Seierstad, Arne Hugo Stølan, Marianne Les mer>
Legg til min festival
Når:Søndag 4. juni kl. 14:00
Hvor:Café Stift
Serie:
Info:I samarbeid med GD

This post is also available in: English