Pedro Carmona-Alvarez

Pedro Carmona-Alvarez (født 1972 i Chile) flyktet til Norge som tiåring og familien bosatte seg utenfor Oslo. Carmona-Alvarez debuterte i 1997 med diktsamlingen Helter og fulgte opp med romanen La det bare bli blåmerker igjen (2000), diktsamlingen Clown town (2002) og Prinsens gate i 2004. Han har i tillegg vært elev ved Skrivekunstakademiet i Hordaland, er medredaktør i Vagant og spiller i bandet Sister Sonny. Carmona-Alvarez mottok i 2004 Cappelenprisen og i 2005 ble han gjort ære på med to priser, Sultprisen 2005 og Den norske Lyrikklubbens pris 2005. 

       

 

 

Program

Slam og/eller poesi

Hva er forskjellen på poesislam og poesi? Kom og få svar på blant annet dette når poetene Joanna Rzadkowska og Pedro Carmona-Alvarez, og slampoetene Saga Hedberg og Peter Dyreborg, opptrer på samme scene.  Les mer>
Legg til min festival
Når:Torsdag 1. juni kl. 12:00
Hvor:Elephant Kunsthall
Gratis
Serie:
Info:13-16 år
 

Fredagslunsj

Nok en formiddag inviterer vi til lunsj i parken. Denne gangen med tre nordmenn og et indisk innslag. Ida Jackson leser fra Lena blir storesøster, Pedro Carmona Alvarez leser fra Bergen ungdomsteater, Ingrid Z. Aanestad leser fra Sibylle, Sharad Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 13:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Serie:
 
 

Slam og/eller poesi

Hva er forskjellen på poesislam og poesi? Kom og få svar på blant annet dette når poetene Joanna Rzadkowska og Pedro Carmona-Alvarez, og slampoetene Evelyn Rasmussen Osazuwa og Peter Dyreborg, opptrer på samme scene.  Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 16:00
Hvor:Galleri Zink
Pris:120 kr
Serie:
 
 

Hvem bestemmer hva som er poesi?

I kjølvannet av at Bob Dylan ble tildelt Nobel-prisen er det igjen  aktuelt å diskutere grensene mellom den skrevne og den fremførte poesien. Det finnes en rekke eksempler på låtskrivere med tekster som kan måle seg opp mot den Les mer>
Legg til min festival
Når:Fredag 2. juni kl. 17:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie: