Ramy Essam

Ramy Essam er egyptisk musiker. Han var en av de ledende stemmene på Tahrir-plassen i Cairo under den Egyptiske vårrevolusjonen i 2011. Essam ble fengslet og måtte flykte fra Egypt i 2011, har siden 2014 bodd i Malmö.

 

Program

Ordet er fritt

In other words, konferansen for ytringsfrihet, er nettopp åpnet og vi samles til en litterær og musikalsk støttemarkering for den tyrkiske forfatteren Asli Erdoğan, iranske Narges Mohammadi og Khadija Ismailova fra Aserbajdsjan. De tre forfatterne ble invitert til Lillehammer Les mer>
Legg til min festival
Når:Onsdag 31. mai kl. 22:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:I samarbeid med ICORN. PEN International og Norsk PEN
Info:Opplesninger på forfatternes arbeidsspråk
Info:Programmet foregår på engelsk

This post is also available in: English