Thomas Lundbo

Thomas Lundbo er en norsk forfatter og skjønnlitterær oversetter. Han er cand.philol. fra UiO med en oppgave om François Rabelais. I 2008 ble han belønnet med Kultur- og kirkedepartementets oversetterpris for barne- og ungdomslitteratur 2008 for sin sin oversettelse av Faïza Guènes Kiffe kiffe i morgen. Lundbo fikk Bokklubbenes skjønnlitterære oversetterpris 2011 for Michel Houellebecqs Kartet og terrenget.

Program

Oversetteren som forfatter, forfatteren som oversetter

Thomas Lundbo er oversetter av fransk litteratur, men også forfatter av flere egne bøker. Inger Bråtveit er norsk forfatter, men også oversetter av danske Olga Ravns bøker. Hvilke spor av det oversatte finnes i Lundbos bøker; hvilke deler Les mer>
Legg til min festival
Når:Søndag 4. juni kl. 12:00
Hvor:Søndre Park
Gratis
Info:Arrangør: Norsk Oversetterforening