Kan vi tilby en tjeneste?

Marie Bergby Handeland og Morten Liene kommer på litteraturfestivalen og er klare for å tilby sine opplevelsesbaserte tjenester. Festivalsjefen har allerede lagt inn sine bestillinger, så bli ikke overrasket om det plutselig kommer et ekstranummer, en av forfatterne får forsterkninger, det blir en omrokkering eller til og med en snikdans på et arrangement du er tilstede på. Onsdag og torsdag inviterer de til «ønskekonsert» i bakgården på Elephant, på søndag synger de «Bjørnen sover» for sauene på Maihaugen og etter festivalens avslutningskonsert inviterer de publikum og slitne festivalarbeidere med på en markering for å begrave årets festival. I tillegg er det faktisk slik at du kan bestille Marie og Morten til privatetjenester som pauseunderholdning, høytlesning, hevn, usynliggjøring, følgesvenn, romrenselse og en rekke andre tjenester. Hele tjenestemenyen finner du på festivalkontoret og på www.åpninger.com.

Ring 917 13 764 for å bestille. Marie og Morten står til tjeneste på Lillehammer under hele Norsk Litteraturfestival, helt gratis!