Verksteder

Norsk Litteraturfestival inviterer elever fra ungdomstrinnet til

kurs i SLAMPOESI

En av Norges aller beste Slam-poeter, Fredrik Høyer, kommer for å holde kurs på Plan B. Dette er kurs som fokuserer på skriving og opplesning av egen tekst. Det er mindre fokus på at tekstene deltakerne skriver skal bli så innmari bra, men verdien i det å uttrykke seg, og det å tørre både å skrive og lese opp teksten sin etterpå, er det som dyrkes. Skriveglede er i fokus, og at det er gøy og inspirerende å dele tekstene sine med andre. Kurset inneholder derfor ulike leker, skriveoppgaver og fremførings-utfordringer, om hverandre. Det læres også bort enkle tips for å bedre lese teksten sin på scenen.

Fredrik Høyer er en norsk romanforfatter og poet fra Drammen, bosatt i Oslo. Han er mest kjent for å opptre med slam-poesi og spoken word, hvor performance-aspektet inngår i selve teksten. Høyer har tatt tekstforfatterlinjen på Westerdals School of Communication i Oslo, og har studert litteraturvitenskap.

 

Tid: fredag 03. februar 2017 kl. 9:00 – 11:00 og 12:00 – 14:00 (kurset kjøres to runder for to ulike grupper)

Sted: Plan B

Passer for: alle. Her kan både du som aldri har skrevet noe før, du som skriver mye, du som driver med musikk, du som foretrekker å skrive på et annet språk enn norsk og du som vil bli bedre på å fremføre tekst melde deg på.

Påmelding:

Verkstedet er fulltegnet

 

«kurset i slampoesi og kreativ skriving fenget alle uansett bakgrunn og interesse»

– Gunnar Ljotebø, lærer på Smestad Ungdomsskole

 


Article printed from Norsk Litteraturfestival: http://www.litteraturfestival.no

URL to article: http://www.litteraturfestival.no/pegasus/verksteder-pegasus/

Copyright © Norsk litteraturfestival. All rights reserved.