Bukkene Bruse er her igjen

Bjørn Rørvik og Gry Moursund er tilbake med sine moderne klassikere om Bukkene Bruse. Denne gangen får de tre bukkene brev i postkassa om at de må begynne på skolen. Det synes bukkene er rart, særlig at den største må begynne, han kan jo kjøre bil og alt. Brevet er undertegnet «HILSN NY REKTOR», og hvem er egentlig denne nye rektoren som ikke har helt stødig rettskriving? På dette arrangementet, som er lagt dagen før boken lanseres offisielt, blir det formidlingsglede, humor og humør så det rekker.

Når:Fredag 2. juni kl. 09:30
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:3-8 år
 

Gjester

Gry Moursund

Gry Moursund er utdannet innen illustrasjon og grafisk design ved Statens håndverks- og kunstindustriskole. I 1999 begynte hun å illustrere bildebøker, og hun har siden det mottatt en rekke priser for illustrasjonene sine. Kanskje mest kjent er illustrasjonene til Bjørn Rørviks bøker om Bukkene Bruse.  I 2016 kom Moursunds første bok der hun både skriver og illustrerer: Tre biler og en død katt.

  Les mer>

Bjørn F. Rørvik

Bjørn F. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bøkene om Bukkene Bruse, i tillegg til Reven og Grisungen-serien. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak detektivserien for barn om mesterdetektiven Purriot. Bøkene hans er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet. Les mer>