Dylan, Cohen og Gud

Trioen Rem & Rem har turnert med konserten «Cohen, Dylan og Gud» fra kulturhus til kirker, men aldri fra pub til pub. Siden sist har den ene av de tre fått Nobelprisen i litteratur og den andre hjemlov, mens Gud,  sangene og diktene overlever.

Med: Håvard Rem (tekst, vokal, munnspill), Simen Rem (vokal, gitarer), Freddy Holm (mandolin, fele, lap steel etc.). Alt er på norsk.

Haakons, BB Lydverket, Elephant kunsthall, Teltet

Når:Lørdag 3. juni kl. 20:00
Hvor:Fra pub til pub
Gratis
 
 

Gjester

Håvard Rem

Få norske poeter så folkekjære som Håvard Rem. I tillegg til sin egen produksjon, er han en svært aktiv gjendikter. Han har med sine versjoner av blant annet Bob Dylan og Leonard Cohen, vært med på å belyse det diffuse skille som ofte trekkes opp mellom sanglyrikk og boklyrikk. Under festivalen er det akkurat denne problemstillingen han gjennom flere poster skal ta tak i. Les mer>

Simen Rem

Simen Rem er en norsk artist og låtskriver fra Notodden. Våren 2016 gav han ut sin første singel «Ingenting skjer», på labelen Fakkel Music. Les mer>

Freddy Holm

Multi-instrumentalist og strengefantast Freddy Holm er en svært erfaren studio- og livemusiker som blant annet er fast medlem i bandet til Henning Kvitnes.
Han trakterer blant annet gitar, lap-steel, pedal-steel, mandolin, hardingfele og mye mer.
Freddy produserte Rem&Rems kritikkerroste album Hustavler, og han er med på et utvalg av duoens konserter. Les mer>

This post is also available in: English