Finn morderen! Et litterært spill for krimelskere

Ett mord! Flere mistenkte! Lag fra publikum får rollen som detektiver. Ved hjelp av ledetråder skal de klare å løse en mordgåte fra en klassisk kriminalroman. Den som avslører morderen vinner forstørrelsesglasset og blir kronet til festivalens detektiv. Programleder er Liv «Sherlock» Gulbrandsen. Dommerpanel: Nils Nordberg, Unni Lindell og Jørn Lier Horst.

Når:Lørdag 3. juni kl. 16:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie:
Info:Maks 6 på hvert lag
Info:Påmelding av lag på festivalkontoret

Gjester

Liv Gulbrandsen

Liv Gulbrandsen er daglig leder i Leser søker bok. Hun har lang bakgrunn fra TV, radio og scene. Som historeforteller og litteraturformidler har hun reist landet rundt og til og med mottatt en og annen pris. Hun er også en mye brukt foredragsholder og holder  inspirasjonskurs for bedrifter og organisasjoner. Nå er hun aktuell med sin første ungdomsroman Papirfly. Les mer>

Nils Nordberg

Det er få mennesker forundt å bli profet i eget land. Nils Nordbergs navn har blitt synonymt med krim og hørespill. Etter omtrent 50års fartstid i NRK, i utallinge roller, har han for mange blitt stemmen vi forbinder med radioteater av høy kvalitet og neglebitende spenning.

  Les mer>

Unni Lindell

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. NRK har filmatisert seks av bøkene og av to av barnebøkene er det laget teaterforestillinger.
Unni Lindell tar gjerne utgangspunkt i det hverdagslige og nære, Les mer>

Jørn Lier Horst

Med sine bøker om politiførstebetjent William Wisting betraktes Jørn Lier Horst som en av Nordens fremste krimforfattere. Han har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Jørn Lier Horst er festivalaktuell med sine serier CLUE og Detektivbyrå nr. 2, som er skrevet for barn og unge. Les mer>