Inspirasjon med døden til følge (endret)

Hvor finner krimforfatterne litterær inspirasjon? Johan Theorin og Eystein Hanssen samtaler om hvordan krimromanene speiler samtiden, hvilke bøker og forfattere som har inspirert dem, og sine egne bøker.

Margie Orford skulle opprinnelig delta i programposten, men har måttet avlyse pga helsemessige årsaker. Hun er erstattet av Johan Theorin.

Når:Torsdag 1. juni kl. 17:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Pris:120 kr
Serie:
Info:Boksalg og signering
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen

Gjester

Eystein Hanssen

Eystein Hanssen debuterte som forfatter i 2010 med krimromanen De ingen savner på Vigmostad & Bjørke, til gode kritikker og en nominasjon til Bokhandlerprisen. Andre roman i serien om den norske politiheltinnen Elli, Giftstrøm, kom i august 2011, også nominert til Bokhandlerprisen. Les mer>

Johan Theorin

Johan Theorin (1963) er forfatter og journalist. Han debuterte i 2007 med den første av fire kriminalromaner fra Öland. Bøkene hans utkommer i over tjue land.
Theorin er født i Göteborg og oppvokst i Nora og på Öland. Han arbeidet som journalist før han debuterte med Skumringstimen i 2007. Skumringstimen, ble tildelt Svenska Deckarakademins pris for beste krimdebut 2007 og The CWA John Creasey (New Blood) Dagger 2009. Nattefokk, som er den andre boken i serien, fikk Glassnøkkelen for beste nordiske kriminalroman 2008. Den Les mer>

This post is also available in: English