Kveldskonsert

Fordi den beveger seg mellom «folkets» og «gudenes toner» har Amrit Kaur Lohias musikk blitt beskrevet som grenseløs. Kaur Lohias spiller sarangi (et indisk strengeinstrument) og synger jazz, samt en blanding av Punjabi-folkemusikk, indisk klassisk musikk og soul. Ved å kombinere jazz-standarder, revolusjonær poesi og religiøse ballader fra hele verden med det indiske instrumentet, tar hun lytteren med på en reise som best kan beskrives som en meditasjon.

Kaur Lohias har med seg Pratab Singh Lohia, som spiller tabla. Han har studert under Harkirat Singh Rayatt, og har spilt over store deler av Storbritannia, i India og i USA.

Når:Torsdag 1. juni kl. 23:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie:
 
 

Gjester

Amrit Kaur Lohia

Fordi den beveger seg mellom «folkets» og «gudenes toner» har Amrit Kaur Lohias musikk blitt beskrevet som grenseløs. Kaur Lohias spiller sarangi (et indisk strengeinstrumentet) og synge jazz, samt en blanding av Punjabi-folkemusikk, Indisk klassisk musikk og soul. Ved å kombinere jazz-standarder, revolusjonær poesi og religiøse ballader fra hele verden, med det indiske instrumentet, tar hun lytteren med på en reise som best kan beskrives som en meditasjon. Les mer>

Pratab Singh Lohia

Spiller perkusjonsinstrumentet tabla. Han har studert under Harkirat Singh Rayatt, og har spilt over store deler av Stor-Britannia, i India, og i USA.

  Les mer>

This post is also available in: English