Lars er LOL

Amanda gleder seg til å bli fadder for en søt, liten førsteklassing etter sommerferien. Men når Adam som hun er hodestups forelska i ydmyker henne foran hele skolen, og fadderbarnet hennes viser seg å være jevngamle Lars som dessuten har Downs syndrom, er det nok for Amanda. Når alt rakner og den som svikter aller mest er deg selv må du bestemme deg for hva som er viktigst: Å bli likt av de kule, eller å like deg selv. Møt Iben Akerlie i samtale om debutboka Lars er LOL med Vera Micaelsen.
 
Når:Onsdag 31. mai kl. 12:30
Hvor:Teltet på Stortorget
Gratis
Serie:
Info:10-13 år
 

Gjester

Vera Micaelsen

Vera Micaelsen har gitt ut fire sakprosabøker for barn og unge, og en for voksne, og hun har skrevet to ungdomsromaner, Hyperpubertet (2013) og Discosatan (2014). Discosatan handler om 12 år gamle Kine som selger sjela si til djevelen for å bli verdensmester i freestyle discojazz. Micaelsen oversetter barne- og ungdomsbøker, og er fast spaltist i Aftenposten junior.

  Les mer>

Iben Akerlie

Iben Akerlie er utdannet spesialpedagog, men er kanskje best kjent som skuespiller. Hun debuterte som forfatter høsten 2016 med barneboken Lars er LOL. Boka fikk umiddelbart stor suksess, og vant ARKs Barnebokpris i 2016.   Les mer>