Slagside

Etter videregående reiser Vilde til Bristol for å ta et friår. Der blir hun en del av miljøet rundt den brutale kampsporten Krav Maga, og treffer den merkelige, fascinerende og manipulerende Fiona. Fiona trigger noe sårt og mørkt i Vilde, og oppholdet i England viser seg etter hvert å handle om noe annet enn bare et friår fra studiene. Heidi Sævareid samtaler med Vilde Kamfjord om sin siste roman Slagside.

Når:Fredag 2. juni kl. 10:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Gratis
Serie:
Info:14-18 år
Info:Filmes av Den Norske TV-Skolen

Gjester

Heidi Sævareid

Heidi Sævareid debuterte i 2013 med ungdomsromanen Spranget, som både ble nominert til Brageprisen og tildelt Kulturdepartementets debutantpris. I 2015 kom hennes andre roman, Slipp Hold, og i 2016 Slagside. Også disse to nominert til Brageprisen.

«Ingen i dette landet skriver bedre for unge lesere enn Heidi Sævareid gjør akkurat nå. Får hun ikke et stort, hengivent og internasjonalt publikum snart, er det nok vi som ikke fortjener henne.» – Marius Emanuelsen, Bokvennen Litterær Avis Les mer>

Vilde Kamfjord

Vilde Kamfjord har jobbet som produsent for litteratur i DKS i mange år og skrev kapitlet om formidling i DKS i boken Les meg. Håndbok i litteraturformidling som ble utgitt i 2016. Hun har bakgrunn som animatør og illustratør og står også bak utvikling av flere metoder for litteraturformidling, blant annet Barnebokbad. Hun sitter i styret i UKM Norge og er for tiden også student ved Norsk Barnebokinstitutt, forfatterutdanningen.
  Les mer>