Stillhet i støyens tid

Erling Kagge har erfaring som polfarer og kjenner følelsen av å være alene og stille over tid. Som forlegger og far til tre er han også godt kjent med den hektiske hverdagen de fleste av oss kjenner på, men også der er stillheten, ifølge forfatteren, tilgjengelig og nødvendig. «Å stenge verden ute handler ikke om å snu ryggen til omgivelsene, men det motsatte: å se verden litt tydeligere, holde en retning og forsøke å elske livet.» Velkommen til samtale mellom Erling Kagge og Åsne Seierstad om filosofi, poesi, natur og stillhet.

Når:Søndag 4. juni kl. 15:00
Hvor:Lillehammer Bibliotek
Pris:120 kr
Serie:
Info:Boksalg og signering
 

Gjester

Erling Kagge

Erling Kagge (f. 1963) er forlegger, forfatter, kunstsamler og eventyrer. Han har skrevet bøker om flere av sine ekspedisjoner, om kunst og gjør nå internasjonal suksess med den personlige sakprosaboka Stillhet i støyens tid. Gleden ved å stenge verden ute.

«Å stenge verden ute handler ikke om å snu ryggen til omgivelsene, men det motsatte: å se verden litt tydeligere, holde en retning og forsøke å elske livet.»
Erling Kagge Les mer>

Åsne Seierstad

(f. 1970) er journalist og forfatter. Seierstad var stasjonert i Russland fra 1993 til 1996 og Kina i 1997. Fra 1998 til 2000 arbeidet hun i Dagsrevyen i NRK, og dekket blant annet krigen i Kosovo. Senere har hun dekket både krigen i Afghanistan og krigen i Irak under den amerikanske invasjonen i 2003 for både norsk og svensk fjernsyn. Hun debuterte i 2000 med sakprosaboka Med ryggen mot verden: Portretter fra Serbia (2000) og fikk senere stor oppmerksomhet Les mer>