Uoppklarte forbrytelser

Unni Lindells siste bok, Jeg vet hvor du bor, varslet en ny norsk krimhelt, en ung, kvinnelig førstebetjent. Hun nøster opp i en cold case som viser seg å være mer komplisert enn forventet. Jørn Lier Horst har med sitt dobbeltliv som forfatter og politimann selv jobbet med slike henlagte saker. De to representerer kremen av norsk krim, og de møter Fredrik Wandrup til samtale om uoppklarte saker og om forfattere som bruker dem som romanstoff. 

Når:Lørdag 3. juni kl. 20:00
Hvor:Teltet på Stortorget
Pris:120 kr
Serie:
Info:Boksalg og signering
 

Gjester

Unni Lindell

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. NRK har filmatisert seks av bøkene og av to av barnebøkene er det laget teaterforestillinger.
Unni Lindell tar gjerne utgangspunkt i det hverdagslige og nære, Les mer>

Jørn Lier Horst

Med sine bøker om politiførstebetjent William Wisting betraktes Jørn Lier Horst som en av Nordens fremste krimforfattere. Han har bakgrunn som etterforskningsleder i politiet og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Jørn Lier Horst er festivalaktuell med sine serier CLUE og Detektivbyrå nr. 2, som er skrevet for barn og unge. Les mer>