Billetter

Billetter kjøper du her, eller hos vår billettleverandør! I tillegg finner du link til billettkjøp på hver enkelt programpost og på Facebook-siden vår. Du kan også kjøpe billetter på Gravdahl Bokhandel i Lillehammer sentrum.
Vårt Festivalkontor, i Wiesesgate 2, har åpent: 
Mandag 28. mai: 14-17
Tirsdag 29. mai til fredag 2. juni: 09-20
Lørdag 2. juni 10-18
Søndag 3. juni 12-15

Fast-track for forhåndskjøpte billetter og for Pass + garantibillett.
Viktig melding: Ikke kjøp både fullprisbillett og garantibillett!

Innslipp starter 20 min før programposten begynner.

 

Du kan også kjøpe billett hos festivalbokhandelen Gravdahl Bokhandel i Storgata i Lillehammer. (hele året) og på festivalkontoret (åpent 28. mai – 3. juni 2018).

(Har du ikke din billett kan du hente billetten din på festivalkontoret  (åpent 28. mai – 3. juni) ved å oppgi navn og epost, og ha med ID.)

Festivalpass 2018

Festivalpass gjelder for alle arrangement i regi av festivalen fra og med tirsdag til og med søndag, med forbehold om ledige plasser eller om annet er spesifisert. Dagspass gjelder for alle arrangement i regi av festivalen den aktuelle dagen, med forbehold om ledige plasser eller om annet er spesifisert. Dagspass kjøpes for valgfri dag og byttes i bånd for den aktuelle dagen på festivalkontoret under festivalen. Alle pass gir også fri inngang på Lillehammer Kunstmuseum under festivalen.

Husk å bytte billetten til bånd på festivalkontoret under festivalen. 

– Det anbefales å kjøpe en garantibillett til de arrangementene du ikke vil gå glipp av. Denne koster 10 kr og kan kjøpes frem til 1 time før programstart. Med garantibillett kan du gå i køen for forhåndskjøpte billetter, mens du med pass må stå i passkøen. Husk å vise både billetten og passet ditt ved inngangen for å gjøre jobben til de frivillige enklere. Denne ordningen gjelder kun ordinære festivalpass og dagspass.

  Billettype        Pris
Festivalpass Ordinær 1600,- 
  Student 800,- 
Dagspass Ordinær 600,- 

 


Barn

Barn 0-2 år går gratis.

Ledsager

Ledsager går gratis med godkjent ledsagerbevis. Den som ledsages kjøper ordinær billett. Billett og bevis vises ved inngang til arrangementet. Send gjerne en mail til festivalen om hvilke programposter dere skal på til annette.seglem@litteraturfestival.no.

Student

Studenter har 50 % rabatt på festivalpass.

This post is also available in: English